/MX vs ATV Reflex/ laat ruige motoren tegen quads strijden. Ben jij sneller op twee of op vier wielen? In /MX vs ATV Reflex/ krijg jij de keuze uit vijf verschillende voertuigen om jouw vaardigheden te laten zien.

/MX vs ATV Reflex/ heeft unieke /reflex/ controls waarbij je beide analoge sticks gebruikt om het lichaam van de coureur en het voertuig los van elkaar te besturen. Het systeem geeft je controle over de motoren en quads dat erg dicht tegen de werkelijkheid aan ligt.

Zo kan je door naar links te sturen en ook nog naar links te leunen, hele scherpe bochten maken. Bij de ontwikkeling van het spel heeft men rekening gehouden met de toegankelijkheid van het spel, je zult bij het maken van dergelijke bochten niet snel vallen in de game!

De ondergrond is niet langer veilig voor het racegeweld in /MX vs ATV Reflex/. De verschillende voertuigen laten letterlijk hun sporen in de aarde achter wat weer gevolgen voor de achterliggers kan hebben. Na een aantal rondjes is het terrein van de racebaan compleet veranderd!

Meer informatie
Ean
4005209128247
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
THQ
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Racing
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MX vs. ATV Reflex - X360
Uw waardering
To Top