/NBA Elite 11/ is een compleet nieuw hoofdstuk in de veelgeprezen /NBA Live-reeks. In /NBA Elite 11/ wordt het interactieve basketbal met een verbeterde grafische engine, nieuwe besturing en real-time physics-systeem naar nieuwe hoogten getild!

In /NBA Elite 11/ krijgen fans eindelijk de actie voorgeschoteld waar ze al jaren om smeken. De nieuwe /Hands-On/ besturing in /NBA Elite 11/ geeft gamers één op één controle over elke beweging van de speler. Er worden geen vaste animaties gebruikt, waardoor de actie razendsnel verloopt. /Hands-On/ heeft invloed op alle aspecten van het basketbal. Van het dribbelen tot het blokkeren en dunken; het heeft nog nooit zo natuurlijk aangevoeld.

De real-time physics van /NBA Elite 11/ zorgen er voor dat de spelers volkomen individueel van elkaar over het basketbalveld rennen. Weg zijn de dagen van de vooropgezette interacties in groepjes van twee spelers. Verder zorgt het nieuwe skill-based werpsysteem voor realistische schoten die zijn gebaseerd op vaardigheid van je speler en zijn positie op het veld.

Als onderdeel van de basketbal-ervaring biedt /NBA Elite 11/ ook de HD-versie van /NBA Jam/. Zo krijg je eigenlijk twee games voor de prijs van één.

/NBA Jam/ is een zogenaamde arcadegame. Bij dergelijke spellen worden de regels niet nauwkeurig nageleefd, draait om het overdreven spektakel en staat plezier voorop. /NBA Jam/ laat spelers in teams van twee spelers basketballen met de grootste basketballers die ooit op het veld hebben gestaan.

Meer informatie
Ean
5030935092493
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Sport
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NBA Elite 11 - X360
Uw waardering
To Top