/NHL 11/ betekent het twintigste deel uit de ijshockeyserie van Electronic Arts. Jaar in jaar uit legt de /NHL/-serie de lat hoger. De ware ijshockey-ervaring komt met /NHL 11/ wederom een stap dichterbij.

Het fysieke gevoel van het bewegen over het ijs en het beuken tegen je opponenten is realistischer dan ooit tevoren in /NHL 11/ verwerkt. Daarnaast voegt een extra lading innovatie nog meer realisme toe. Zo is het mogelijk dat je ijshockeystick door midden breekt en is de face-off, of voor voetballers de aftrap, compleet vernieuwd.

Voor het eerst bevat /NHL 11/ niet alleen de Amerikaanse ijshockeycompetitie, maar ook de Canadese Hockey League. Daarmee is /NHL 11/ de meest complete ijshockeygame die tot op heden is geproduceerd.

/NHL 11/ biedt naast een uitgebreide singleplayer ook de nodige multiplayer opties. Zo kun je online met of tegen andere spelers strijden of gewoon met vrienden thuis op de bank het op het virtuele ijs uitvechten!

NHL viert een feestje en jij bent uitgenodigd. Wat we gaan doen is nog een verrassing maar neem je schaatsen en een ijshockeystick mee!

Meer informatie
Ean
5030946092383
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Electronic Arts
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Sport
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NHL 11 - X360
Uw waardering
To Top