/Ninety-Nine Nights II/ speelt zich af in een verwoeste wereld waarin de speler het op neemt tegen allerlei vijanden in een serie van spectaculaire gevechten.

Spelers kunnen het verhaal spelen vanuit vijf verschillende perspectieven, waaronder mensen, Elfen en Goblins. Met welk ras je ook speelt in /Ninety-Nine Nights II/ weet je zeker dat er hordes vijanden op je af komen die je met spectaculaire bewegingen massaal de baas bent.

Elk van de vijf rassen heeft een eigen verhaal, welke zich gedurende de game steeds verder ontvouwd, bovendien brengt elk ras unieke vaardigheden met zich mee naar het slagveld van /Ninety-Nine Nights II/.

/Ninety-Nine Nights II/ bevat honderden vijandelijke wezens die
gelijktijdig op je scherm kunnen verschijnen. Met een camera die alle actie volgt, kan de speler gebruik maken van een overvloed aan combinatie-aanvallen, waardoor de speler zich op die manier een weg kan banen naar het einddoel. Zoals het een vechtgame betaamt, kom je in /Ninety-Nine Nights II/ epische eindbazen tegen die zorgen voor een gevecht vanjewelste.

/Ninety-Nine Nights II/ is zowel in je eentje als met z/n tweeën via een internetverbinding speelbaar. Door samen te werken wordt de reikwijdte van je aanvallen vergroot. Deze tweespelermodus ondersteunt online klassementen, waarbij spelers kunnen proberen de hoogste scores te halen.

Meer informatie
Ean
4012927034316
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ninety Nine Nights 2 - X360
Uw waardering
To Top