Serious Sam HD First & Second Encounter is een kleine verzamelbox waarin de twee downloadbare episodes van Serious Sam HD op een schijfje geplaatst zijn. First Encounter en Second Encounter zijn niet bijzonder origineel in titel, maar wel in de manier waarop het spel wordt gespeeld. Dit soort schietspellen wordt tegenwoordig niet veel meer gemaakt!

Serious Sam HD First & Second Encounter laat je deze chaos herleven. Doelloos knallen op alles wat beweegt. Het klinkt erg simpel, maar Serious Sam HD First & Second Encounter is een grote uitdaging voor iedereen die de controller in de hand durft te nemen. Je rent, ontwijkt en schiet zo snel mogelijk! Bovendien is Serious Sam HD First & Second Encounter met meerdere spelers te spelen, waardoor de actie helemaal over de top gaat!

Sam Stone moet het opnemen tegen de buitenaardse leider Mental en zijn gestoorde leger. Vele vijanden hebben het op Sam gemunt en natuurlijk vallen ze tegelijk aan. Dankzij het in zijn hoofd ingebouwde NETRICSA-systeem weet Sam Stone welke vijanden een groot gevaar vormen en welke dus ook het eerste moeten worden aangepakt. Wapens zijn er in overvloed en het doel van Dhr. Stone is simpel: overleef en knal alles wat beweegt overhoop!

Meer informatie
Ean
5050740024120
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Mastertronic
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serious Sam HD First & Second Encounter - X360
Uw waardering
To Top