Sniper: Ghost Warrior plaatst je in de schoenen van een scherpschutter in Zuid-Amerika. Op het eiland Isla Trueno word je losgelaten om op slinkse wijze de vijanden uit te schakelen. Deze realistische sluipschutter-simulatie vraagt het uiterste van je concentratie en precisie!

Je zult in Sniper: Ghost Warrior geluidloos te werk moeten gaan en in alle stilte de ideale positie moeten kiezen om vervolgens je schot aan te leggen. De missies van Sniper: Ghost Warrior zijn erg afwisselend en bieden zowel actie als momenten waarop je stilletjes moet sluipen.

Kijk uit dat je tegenstander je niet opmerkt, terwijl jij voorzichtig de windrichting, snelheidsafname van de kogel en andere berekeningen bepaalt. Pas wanneer alles juist is ingesteld, wordt het tijd om voorzichtig de trekker over te halen om daarna als een goedgetrainde militaire expert je snel uit de voeten te maken.

Daarnaast is het mogelijk samen te werken met een vriend. Hierbij is het afspraken mogelijk van groots belang. Alleen dan kan je de opdracht in alle stilte uitvoeren. Niemand zal merken dat jullie langs zijn geweest!

Pak je sluipschuttergeweer stevig vast, adem uit en haal langzaam de trekker over in Sniper: Ghost Warrior!

 

Meer informatie
Ean
5907813595745
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
City Interactive
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sniper Ghost Warrior Classics - X360
Uw waardering
To Top