Thor: God of Thunder - The Video Game is een spel over de Noorse anti-held Thor. De game is gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige bioscoopfilm. Thors bestaan is gebaseerd op de oeroude Noorse mythologie. Deze tot de mensen afgedaalde zoon van Odin hanteert de hamer der hamers, Monir.

In de gedaante van Thor mag de speler het opnemen tegen vele vijanden. Dankzij Monir kan je bliksem, donder en wind gebruiken om iedereen die jou tegenwerkt een lesje te leren. Niet alleen is er genoeg canonvoer voor Molnir, maar ook mag Thor het op gaan nemen tegen legendarische vijanden uit de Noorse mythologie, waaronder Ulik, Ymir en Surtur. Hierbij worden de grenzen tussen verschillende werelden, die van vuur en ijs bijvoorbeeld, overschreden.

Gedurende het avontuur krijgt Thor ervaringspunten waarmee nieuwe krachten en vechtbewegingen vrijgespeeld kunnen worden. Bovendien ontdekt Thor steeds beter wie hij is en wat zijn krachten zijn. Het is jouw taak om Thor te helpen herinneren wie nou precies de zoon van de oppergod is

Meer informatie
Ean
5055277011469
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thor - X360
Uw waardering
To Top