Altijd al gedroomd van een carri�re in Hollywood? Ooit eens een schreeuwende koningin, angstaanjagende zombie of een "kung fu master" willen spelen?. Met You/re in the Movies is het mogelijk deze droom te realiseren! Sluit de Live Vision Camera aan en speel de sterren van de hemel!

Speel in You/re in the Movies sc�nes uit films na!

De minigames bestaan bijvoorbeeld uit het naspelen van sc�nes uit films, wat je met familie en vrienden kunt doen. Het spel neemt uiteindelijk jouw prestaties op in korte stukjes video en plaatst deze binnen een gehele film. Acteer je goed? Dan is het mogelijk het te schoppen tot topacteur in de magische wereld die Hollywood heet.

Opnames zijn nooit het zelfde met "You/re in the Movies".

Ben je niet tevreden over de film? Het is in You/re in the Movies mogelijk zelf plaats te nemen in de stoel van de regisseur en je bezig te houden met de montage, om zo een film te maken die nog meer voldoet aan jouw eigen wensen. Ook is het mogelijk achteraf zelf muziek aan sc�nes toe te voegen of een voice-over in te spreken op plekken waar jij dat nodig vindt. Het eindresultaat is uiteindelijk te delen met je vrienden en de rest van de wereld via Xbox LIVE.

You/re in the Movies is de eerste en enige game waarmee je terechtkomt in de magische wereld van de film, gecombineerd met dolkomisch improvisatietoneel!

Meer informatie
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Codemasters
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Kinderen
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Youre in the Movies Game Only (Promo) - X360
Uw waardering
To Top