RiME - XBOXONE

Rime is een singleplayer-puzzelavontuur welke zich afspeelt op een mysterieus eiland waar je met wilde dieren kunt communiceren en het landschap je rust geeft
SKU
29274
Levertijd:
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen

€ 26,00

XBOXONE RiME

Een land van ontdekking strekt zich voor je uit. Verken de mooie maar ruige wereld van RiME, een singleplayer-puzzelavontuur. In RiME speel je een jongen die na een zware storm wakker wordt op een mysterieus eiland. Je ziet wilde dieren, lang vergeten ruines en een enorme toren die lonkt. Gewapend met je intelligentie en de wil om te overwinnenen een behulpzame vosmoet je het enigmatische eiland verkennen, de piek van de toren bereiken en haar goed bewaarde geheimen onthullen.

Kenmerken:

  • Verken: Ontdek het mysterieuze eiland in je eigen tempo. Communiceer met wilde dieren, zoek verborgen items of neem gewoon het landschap en de geluiden in je op.
  • Los puzzels op: Baan je een weg via de oude ruines en de verborgen wonderen door puzzels op te lossen met geluid, licht en schaduwprojectie, perspectief, platforms en zelfs tijdmanipulatie.
  • Vind geheimen: Duik dieper in het achtergrondverhaal van de jongen door talloze geheimen en verzamelobjecten te onthullen.
  • Word betoverd: Neem via een combinatie van fascinerende muziek en kleuren een schitterende wereld in je op die is geinspireerd door de wonderen van het Middellandse-Zeegebied.
Meer informatie
Ean
5060146464383
Levertijd
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen
Fabrikant
Gadgy
Release Datum
26 mei 2017
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur, Puzzle
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RiME - XBOXONE
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top