YGZ Punten verdienen

Bij YGZ kun je op verschillende manieren punten verdienen en hoe actiever jij bent hoe sneller jouw saldo zal stijgen. De YGZ punten worden achteraf toegekend door ons systeem, wat betekent dat de punten worden bijgeschreven op het moment dat wij de bestelling verzenden. Indien je meerdere producten hebt besteld en wij deelzendignen doen zal het systeem per zending voor het product dat is verzonden de punten opwaarderen. Mocht je onverhoopt een product retour sturen dan zullen de toegekende punten weer in mindering worden gebracht.

Bij YGZ houden wij onze klanten alitjd graag op de hoogte en elke keer als wij een verandering aanbrengen in jouw punten saldo dan laten wij dit via mail weten. 

De YGZ punten verdien je op de volgende manieren:

Aankoop Plaatsen

Voor iedere aankoop sinds 14 maart 2018 die je doet, krijg je gratis YGZ punten. Bij elk product op onze site wordt vermeld hoeveel punten jij zal gaan verdienen. Er is wel een maximum dat wij per product geven en dit zijn 600 punten. Voor het totaal van een bestelling kennen wij geen maximum waarde. deze kan dus vele malen hoger zijn dan het maximaal aan YGZ punten per product.

YGZ punten product

Tijden het afrekenen zal je een kolom zien waarin wordt vermeld wat het totaal aantal punten is dat jij zal krijgen voor de bestelling.

Punten verdienen checkout overzicht

Product review schrijven

Het schrijven van een productreview is de makkelijkste en snelste manier om YGZ punten te verdienen. Naast dat jij YGZ punten krijgt voor de genomen moeite, help je ook nog eens andere klanten met jouw ervaring. Natuurlijk moet jouw inzet wel een waardevolle review opleveren en om deze reden zal de product review eerst worden gecontroleerd door iemand van het YGZ Team. Zodra wij de product review goedkeuren ontvang je de YGZ punten op jouw account. Let op dat je wel eerst inlogt voordat je een product review schrijft anders zullen er geen punten worden toegekend.

Om een review te schrijven klik je op de product pagina op het tabblad "BEOORDELEN"

Product review step 1

Hierna krijg je het onderstaande overzicht. Geeft het aantal sterren dat jij de vraag waard vindt en probeer een waardevolle mening te schrijven over het product en eventueel over de service welke u heeft mogen ontvangen van ons. Als alles is ingevoerd druk je op "REVIEW VERSTUREN". Zodra iemand van het YGZ Team de reveiw heeft goedgekeurd zul je een mail ontvangen met de bevestiging dat de punten zijn toegekend.

Product review step 2

Account aanmaken

Om YGZ punten te sparen heb je een account nodig op onze website. Op dit account houden wij namelijk jouw punten bij. Het account maak je simpel door hier te klikken. Voer jouw basisgegevens in en je hebt je eerste YGZ punten verdiend. Per mail adres kan er maar een account worden gemaakt.

Social media

Op ieder pagina is er een balk zichtbaar met een aantal social media icoontjes. Zodra jij een actie doet met een van deze social media kanalen, dan ontvang je direct van ons extra punten. De actie die je kunt doen zijn verschillend per kanaal en kennen ook allen een ander aantal punten toe die je krijgt. Je kunt bijvoorbeeld een productpagina delen op Facebook of een product delen op Twitter. Hoe vaker jij een interactie doet hoe sneller jouw puntensaldo zal stijgen. Om te voorkomen dat je te enthousiast wordt kennen wij maximaal 2 keer per dag punten toe, dus je kunt per dag maximaal 2 interacties doen waarvoor wij jou belonen met YGZ punten.

To Top