Ys IX Monstrum Nox Pact Edition - PS4

Wat echt is ... wordt bepaald door wat niet is.

SKU
37250
Levertijd:
Voor 17.00 besteld de volgende werkdag in huis.

€ 52,99

Goedkoop Ys IX: Monstrum Nox Pact Edition Kopen

'Wat echt is ... wordt bepaald door wat niet is.
Wie je bent ... wordt bepaald door wie je niet bent.
Om verder te gaan, moet je deze waarheden accepteren.
Ja, in deze gevangenis - deze wieg - werden mijn dromen en werkelijkheid één. '
 
Gerenommeerde avonturier Adol "the Red" Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad die door het Romun-rijk is geannexeerd, maar Adol wordt vastgehouden voordat hij voet binnenstapt. In de gevangenis ontmoet hij een mysterieuze vrouw, Aprilis genaamd, die hem verandert in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters te bezweren. Nu moet Adol een bondgenoot zijn met zijn collega Monstrums om de angstaanjagende bedreigingen die uit een duistere dimensie komen, de Grimwald Nox genaamd, af te weren en de mysteries van de Monstrum-vloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq te ontrafelen.
 
Feared Protectors: speel als een van de zes beruchte Monstrum, elk met hun eigen unieke gaven die vaardigheden verlenen zoals het schalen van steile muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens.

The World Within the Walls: Verken de enorme stad, accepteer speurtochten om de stedelingen te helpen en ga de Grimwald Nox binnen om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen.
Kracht van de nacht: Met bekende mechanismen zoals Flash Dodge en Flash Guard kun je je vijanden te slim af zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost Mode je vechtvermogen verder vergroten.

Meer informatie
Ean
810023036272
Levertijd
Voor 17.00 besteld de volgende werkdag in huis.
Fabrikant
NIS America
Release Datum
31 mrt. 2021
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ys IX Monstrum Nox Pact Edition - PS4
Uw waardering
To Top